top of page

concepció

Casa de fusta BLAUHAUS. Sabadell.

arquitectes-sabadell-sausriballonch-casa
arquitectes-sabadell-sausriballonch-casa

Projecte amb la particularitat de ser el prototip per la construcció de cases prefabricades entre mitgeres BLAUHAUS.

 

S’ha dissenyat amb criteris d’estalvi energètic, fonts d’energia renovables i construcció saludable. Els sistemes passius  de l’edifici i els mètodes de ventilació units a les fonts d’energia solar, permeten estalvis de fins el 75% en el consum d’energia no renovable.

 

Aquesta experiència de disseny  pretén explorar els límits de l’Arquitectura amb un programa de casa unifamiliar i de la Tecnologia en la construcció sostenible.

 

Tot això amb la clara intenció del promotor BLAUHAUS de incentivar als propietaris d’aquest tipus de cases, en estat de degradació i transformar-les sense perdre l’essència del patrimoni històric del segle XIX

 

Blauhaus vol promoure una nova cultura de la relació de les persones amb el seu entorn,  principalment urbà, i expressar un compromís amb la innovació i amb la construcció d’un futur sostenible per a la família, per a la ciutat i per al nostre planeta.

PLANTES

PLANTES.JPG

 

Any: 2017

Col.laboradors: Pili Periz (arquitecta i arquitecta tècnica), Gwamba Consultoria d’Estructures (càlcul estructures), GMG (instal·lacions),  Doceese (constructor).

Fotografia: Marc Torra - fragments

PLANTA BAIXA

PLANTA PRIMERA

bottom of page