santa gemma

Habitatge unifamiliar aïllat. Sant Cugat del Vallès.

101.jpeg

PENDENT!

Projecte amb la particularitat de ser el prototip per la construcció de cases prefabricades entre mitgeres BLAUHAUS.

 

S’ha dissenyat amb criteris d’estalvi energètic, fonts d’energia renovables i construcció saludable. Els sistemes passius  de l’edifici i els mètodes de ventilació units a les fonts d’energia solar, permeten estalvis de fins el 75% en el consum d’energia no renovable.

 

Aquesta experiència de disseny  pretén explorar els límits de l’Arquitectura amb un programa de casa unifamiliar i de la Tecnologia en la construcció sostenible.

 

Tot això amb la clara intenció del promotor BLAUHAUS de incentivar als propietaris d’aquest tipus de cases, en estat de degradació i transformar-les sense perdre l’essència del patrimoni històric del segle XIX

 

Blauhaus vol promoure una nova cultura de la relació de les persones amb el seu entorn,  principalment urbà, i expressar un compromís amb la innovació i amb la construcció d’un futur sostenible per a la família, per a la ciutat i per al nostre planeta.

F0437_20201201_007.jpg

any: 2020

col·laboradors: Pili Periz, Vanda Back, Glòria Perich (arquitectes), Gwamba Consultoria d’Estructures (càlcul estructures), GMG (instal·lacions),  Xedex (constructor).

fotografia: Marc Torra – fragments