roger de llúria

Reforma interior d'habitatge en edifici plurifamiliar. Barcelona

06©PepoSeguraYU5L8989.jpg

PENDENT!

Projecte amb la particularitat de ser el prototip per la construcció de cases prefabricades entre mitgeres BLAUHAUS.

 

S’ha dissenyat amb criteris d’estalvi energètic, fonts d’energia renovables i construcció saludable. Els sistemes passius  de l’edifici i els mètodes de ventilació units a les fonts d’energia solar, permeten estalvis de fins el 75% en el consum d’energia no renovable.

 

Aquesta experiència de disseny  pretén explorar els límits de l’Arquitectura amb un programa de casa unifamiliar i de la Tecnologia en la construcció sostenible.

 

Tot això amb la clara intenció del promotor BLAUHAUS de incentivar als propietaris d’aquest tipus de cases, en estat de degradació i transformar-les sense perdre l’essència del patrimoni històric del segle XIX

 

Blauhaus vol promoure una nova cultura de la relació de les persones amb el seu entorn,  principalment urbà, i expressar un compromís amb la innovació i amb la construcció d’un futur sostenible per a la família, per a la ciutat i per al nostre planeta.

any: 2016

col·laboradors: Pili Periz (arquitecta), Bernuz Fernández arquitectes (càlcul estructures).

fotografia: Pepo Segura